TVOJE MESTO ZA UČENJE O GEJMINGU

Saznaj sve o gejming industriji i razvoju video igara na jednom mestu.

patern 01

UPOZNAJ SVE OBLASTI VAŽNE ZA PRAVLJENJE JEDNE IGRE

Saznaj u čemu se pronalaziš

UPOZNAVANJE SA GEJMING INDUSTRIJOM

Upoznaj se sa istorijom i sadašćnošću gejming industrije. Saznaj kako se gejming razvijao, i kako on izgleda danas u Srbiji i u svetu.

GEJM
DIZAJN

Kroz ovaj kurs hteli smo da ti približimo kako se smišljaju igre i mehanike kojima se one igraju. Saznaćeš kako izgleda proces formiranja jedne igre od ideje do proizvoda.

KAKO PRAVIMO
IGRE

Objasnićemo ti kako izgleda proces nastanka igre, koje su faze kroz koje se prolazi u tom procesu i koje su sve profesije uključene u taj poduhvat.

GEJM
ART

Vizuelna umetnost je neodvojivi deo gejming industrije. U ovom kursu pričamo upravo o tome i ljudima koji tu umetnost stvaraju svakog dana.

MARKETING U
GEJMINGU

U ovom kursu pričamo o marketingu u gejmingu, žanrovima igara, platformama za distribuciju i mnogim drugim stvarima ključnim u gejming biznisu.

OSNOVE PROGRAMIRANJA VIDEO IGARA

U ovom kursu smo prikazali kako izgleda posao jedne programerke video igara. Koje sve uloge ona može da ima i kako izgleda proces programiranja jedne igre.

ŠTA JE
GEJMLAB?

Gejmlab je mesto na kome možeš da naučiš sve o gejmingu od uspešnih ljudi i kompanija iz industrije.

Ovo je platforma koja ti pomaže da svoja interesovanje i ljubav prema video igrama pretvoriš u karijeru. Približava ti gejming industriju, njen potencijal i daje ti pregled disciplina i profesija u njoj. Imaćeš priliku da na njoj učiš kroz primenu znanja i iskustvo stručnjaka iz industrije. Videćeš da je razvoj igara multidisciplinaran proces kroz koji stičeš brojna korisna znanja i veštine koje su ti važne za budućnost bez obzira čime ćeš se baviti.

Gejmlab je inicijativa Nordeus fondacije koja je osnovana sa ciljem da kroz povezivanje obrazovanja i primenjenog znanja, i korišćenje svih prednosti tehnologije pružimo svakom detetu priliku da otkrije svoje talente i dostigne svoj potencijal. Verujemo da na taj način pomažemo deci i našem društvu da iskoriste šansu koju nam pruža globalna digitalna ekonomija.

KONTAKTIRAJTE NAS