UPOZNAVANJE SA GEJMING INDUSTRIJOM

Upoznaj se sa istorijom i sadašnjosti gejming industrije. Saznaj kako se gejming razvijao, i kako on izgleda danas u Srbiji i u svetu.

GEJM
DIZAJN

Kroz ovaj kurs hteli smo da ti približimo kako se smišljaju igre i mehanike kojima se one igraju. Saznaćeš kako izgleda proces formiranja jedne igre od ideje do proizvoda.

KAKO SE PRAVI
IGRA

Objasnićemo ti kako izgleda proces nastanka igre, koje su faze kroz koje se prolazi u tom procesu i koje su sve profesije uključene u taj poduhvat.

GEJM
ART

Vizuelna umetnost je neodvojivi deo gejming industrije. U ovom kursu pričamo upravo o tome i ljudima koji tu umetnost stvaraju svakog dana.

MARKETING U
GEJMINGU

U ovom kursu pričamo o marketingu u gejmingu, žanrovima igara, platformama za distribuciju i mnogim drugim stvarima ključnim u gejming biznisu.

PROGRAMIRANJE
U GEJMINGU

U ovom kursu smo prikazali kako izgleda posao jedne programerke video igara. Koje sve uloge ona može da ima i kako izgleda proces programiranja jedne igre.

FORTNITE
CREATIVE​

U ovom kursu ćeš naučiti kako da napraviš svoju igru u Fortnite Creative-u bez predznanja iz programiranja i digitalne umetnosti.